Creëer een leven in overvloed op basis van tijd, energie en geld:

(Indien je kiest om het volledige bedrag in één keer te betalen, hou er rekening mee dat je limiet van de bank dit hoort toe te staan. Lukt dit niet dan kan je kiezen om in 5 termijnen te betalen of een manuele factuur te laten opmaken via info@kimdegraeve.be)

Kenny Van Der Sype

Freedom Unlocked heeft mij in 14 weken tijd veel inzicht gegeven. Ik heb dingen ondernomen die ik anders niet zou gedaan hebben. Van 'ik durf niet...' naar 'ik doe het gewoon!' 't Is een traject naar een beter leven!

Lies Praet

Wat een traject! Freedom Unlocked is niet zomaar een cursus. Freedom Unlocked is vooral eerst voelen. Jezelf leren kennen. Voelen waar jij nood aan hebt en wat een ideale leven voor jou inhoud. Kijken wat jij nodig hebt om je ideale leven te leiden. Freedom Unlocked is werken aan je mindset, nadenken over andere manieren van geld verdienen - ook leren dat je geld voor jezelf kan laten werken. Freedom Unlocked is jezelf vrijheid geven. Dé ideale cursus voor mensen die de dagelijkse sleur beu zijn én er ook echt iets aan willen doen, met heel veel vragen waarbij je moet nadenken maar ook heel veel uitleg en interessante video's, een toffe community en supertoffe begeleiding.